Krysset – artificiella ljusinsläpp från väggar.

Lätt, poetisk och effektiv, byggd i stansad och vikt plåt samt tråd, i en konstruktion som till fullo utnyttjar effektiviteten hos LED. Alla komponenter av europeiskt fabrikat – har 5 års garanti.

Krysset – högteknologiska ljusskärmar för att skapa artificiella ljusinsläpp. Ljusstark – ger upp till 7800 lumen. Monteras på vägg, enstaka eller i grupp.

Krysset är en minimalistisk ljuskälla som kan komplettera avsaknaden av naturliga ljusinsläpp i lokaler, kontor och hem. Det är en elegant armatur som gör att även mörka rum kan upplevas fyllda av dagsljus. Belysningsmodulen placeras ensam eller i grupp så att de skapar en visuell rytm som skapar mjuka textila formationer längs en väggyta. Textilen som används till skärmen har klassificerade akustiska egenskaper. För att ytterligare förbättra den akustiska användningen av produkten är en dämpande nålfilt i bakkanten av skärmen.

Om konstruktionen: Armaturen består av en lätt metallram som kläs med en delbar huva. Framsidan består av en halvtransparent väv och baksidan av en ljud-absorberande platta. Tillverkad i Småland.

bild

EUROPEAN UNION INTELLECTUAL PROPERTY OFFICE CERTIFICATE OF REGISTRATION Registered 28/03/2018, No 005136082-000


Belysning som portabla ljuselement

lllKrysset finns även i en enkel golvmodell med en ställbar lykta som riktas mot skärmen. Små gummitassar skyddar tyget då armaturen står på golvet. Metalldelar tillverkade i Småland, textil från Danmark och belysningsdelar från Österrike.

bild
interiör
Baklyst golvmodell med enstaka lykta som belyser skärm
lykta

KNOD Studio Design
070-7137020